Click for Belgrade, Serbia Forecast 

 
- Transport
(drumski, vazdužni, kontejnerski, železnički)

Međunarodni transport podrazumeva organizaciju i prevoz robe šleperima, hladnjačama, manjim kamionima (do 3,5t nosivosti), kombijem...iz svih delova Evrope a naročito iz Holandije, Belgije, Nemacke, Austrije, Italije, Mađarske...Organizujemo i kompletan avio prevoz za robu iz celog sveta i isto tako iz Srbije na bilo koju destinaciju u svetu.
Na svim graničnim prelazima imamo svoje partnere sa kojima sarađujemo tako da u svakom momentu (24 h dnevno) možemo prenauputiti vozilo sa robom na odredišnu carinarnicu u bilo kom gradu naše zemlje.
 
Unutrašnji transport podrazumeva prevoz robe po celoj Srbiji i Crnoj Gori, kao i prevoz u lokalu,šleperima, manjim kamionima, kombijem i pick up-om.
- Logistika

Predstavlja celokupan proces planiranja, obezbeđenja, kontrole i evidencije snabdevanja i zbrinjavanja materijalnim sredstvima,organizacije transporta i gde možete saznati sve u vezi
transporta kao i informaciju gde vam se trenutno nalazi roba.

- Špedicija
Špedicija podrazumeva pripremu kompletne papirologije za carinu i carinjenje robe u uvozu, izvozu, privremenom uvozu i izvozu robe , smeštaju robe, prenaupućenju robe... i sama procedura carinjenja na svim carinskim ispostavama u Beogradu kao i u drugim gradovima Srbije.
- Skladištenje
Vršimo smeštaj robe u sva carinska i privatna skladišta u Beogradu.
- Spoljno-trgovinsko poslovanje
Profesionalnost u radu, pružanje saveta i usluga predstavljaju osnov i moto postojanja našeg preduzeća.
 
- Konsalting u oblasti spoljne trgovine i carinjenja robe
Sve napred navedene funkcije, kao i višegodišnje iskustvo i rad, pružaju našim dosadašnjim, ali i budućim klijentima, sve potrebne informacije i tumačenja vezana za spoljno-trgovinski, devizni i carinski zakon.
ŠPEDITERSKE USLUGE
Vršimo zastupanje u carinskom postupku kao i pripremu kompletne carinske dokumentacije.Zaposleni poseduju licencu Uprave Carine, što omogućuje nesmetani rad, a podnošenje carinskih dokumenata vršimo putem elektronskog poslovanja sa Upravom Carine.Sedište firme je u Beogradu. S obzirom na veliki broj komintenata na teritoriji Novog Sada, sve navedene delatnosti se obavljaju i u Predtavništvu u Novom Sadu. Vršimo carinjenje robe na svim ispostavama u Beogradu, kao i u drugim carinskim ispostavama u Srbiji.
avionce