Click for Belgrade, Serbia Forecast 

 
Turizam Srbija, odmor u Srbiji
ponuda smeštaja, turistička ponuda, turistički vodiči...
Putovanja.Info
Turističke agencije iz Srbije i Crne Gore i rezervacija njihovih ponuda; opisi turista za destinacije sa putovanja. Letovanje, zimovanje, planine, metropole...
Turistička Ponuda Srbije
Sajt o turističkoj ponudi Srbije. Ukoliko ste zainteresovani da investirate u izuzetno uspešne turističke objekte ovo je pravi link za vas!
Turistička Ponuda Opštine Raška
Informacije o kulturnoj baštini, flori i fauni, prirodnim retkostima i smeštajnim kapacitetima. Kopaonik, Raška, Golija, Baljevac, Jošanička Banja, Brvenik...
La Luna - Brod hotel na Moravi
Brod Hotel - Brod Restoran 'La Luna', savremeno ekskluzivno zdanje opremljeno sobama de luxe kategorije. Sinonim savremenog ugostiteljstva i hotelijerstva, nalazi se na sredokraći puta Beograd-Niš, u gradu Ćuprija.
Resavska Pecina Despotovac
Resavska pećina se nalazi na 20 km od Despotovca, u krečnjačkom brdu zvanom Babina glava na obali kraškog polja Divljakovac. Unutrašnjost pećine obiluje brojnim i raznovrsnim dvoranama, kanalima, galerijama, stubovima, stalaktitima, stalagmitima, draperijama i okamenjenim vodopadima. Po bogatstvu i raznobojnosti nakita Resavska pećina opravdano nosi epitet Resavske lepotice.
Discover Serbia
Discover Serbia su osnovali pasionirani fotografi i avanturisti, Andrija Ilic i Goran Sivacki. Svako nase putovanje pocinje zeljom da otkrijemo i dozivimo nesto novo.....zanimljva i skrivena mesta, neobicne ljude i njihove obicaje, price koje se ne zaboravljaju i koje obogacuju nase duhovno iskustvo. Zato smo ponosni sto nase goste vodimo iskjucivo na mesta koja smo sami pre toga doziveli ili otkrili, mesta na koja drugi turisti ne idu.
Maestoso - Palić
Hotel Vila Lira, Cvetni Salaš i Majkin Salaš. Vila Lira sa 1 apartmanom, 8 dvokrevetnih soba, 3 sobe sa francuskim ležajem, restoranom sa 36 mesta, letnjom terasom, zatvorenim parkingom, barom... Cvetni salaš sa 4 eklskluzivne sobe, ribnjakom, bazenom samo za goste, školom jahanja... Majkin Salaš restoran domaće kuhinje i lokalnih specijaliteta.
KOMSHE - Turistički vodiči
Poslovna vizija preduzeća Komshe predstavlja stvaranje i promocija brenda turističkih vodiča iz edicije in your hands. Štampane i elektronske verzije iz ove edicije nude upoznavanje turistički nedovoljno poznatih destinacija kroz prezentaciju turističkih centara i promociju posebnih vidova turizma, poput seoskog, banjskog, lovnog i slično. Turistički vodiči jasno, shvatljivo i sistematično ne samo detaljno informišu, već i inspirišu turiste da neposredno upoznaju nove destinacije.
Turisticko informativni centar Novi Sad
Generalne informacije, servisne informacije, informacije za turiste, smeštaj, sport i sportski turizam, festivali i manifestacije, restorani i klubovi, prirodne lepote i izletne ture, kulturna ponuda, kulturna baština, verski objekti, organizacije i društva, mapa grada i tvrđave, autobuske linije, foto album.
Turistički Vodič kroz Srbiju i rezervacioni sistem
Dobrodošli na prvi online rezervacioni servis za smeštaj u Srbiji - Visit Serbia Reservation Service (VSRS). Za vašu posetu Srbiji, VSRS vam nudi lak i jednostavan pretraživač na kom možete uraditi online ili offline rezervacije za sve vrste smeštaja u Srbiji. Naš servis je besplatan za korišćenje, potvrdu dobijate istog momenta, a plaćate na recepciji.
VisitVojvodina - Turistički Vodič
Osnovne informacije o Vojvodini, informacije za putnike u tranzitu, kako doći u Vojvodinu, istorija Vojvodine, kalendar manifestacija, kao i nešto o vojvođanskoj kuhinji i vinima. Rezervacije smestaja u hotelima, motelima, pansionima i salasima. Turističke atrakcije Vojvodine, sve ono što zaista vredi posetiti, prirodna i kulturna dobra. Ako ste za aktivni odmor, Vojvodina moze biti itekako interesantna, pogledajte "Programe" koje vam preporucujemo.
Sokobanja - Turistički centar, portal grada
Sokobanja (informacije o Sokobanji, kultura, istorija, sport, zdravstvo, ekologija, politika), Turizam ( hoteli, oblici turizma, seoski turizam, izletišta, turističke agencije, turistički vodiči), smeštaj (sobe, studiji, apartmani, stanovi, smeštaj na selu, pansioni)...
Vrnjačka banja - zvanična prezentacija
Geografski položaj Vrnjačke banje, lična karta, foto galerija, važni datumi, stare fotografije, rimski izvor, arhitektura, kulturne manifestacije, kulturne institucije, zdravstvene institucije, specijalna bolnica, mineralni izvori, smeštaj i cenovnik smeštaja, mesta za izlazak, okolina Vrnjačke banje, plan grada...
Srebrno Jezero
Jezero izuzetne lepote, od početka je postalo omiljeno izletište i okosnica turizma u ovom kraju, pa je nazvano i srpsko more. Bez preterivanja je tvrdnja da je Srebrno jezero dragulj kontinentalnog turizma u ovom delu Srbije. Hoteli i restorani, smeštaj, manifestacije, izleti, eskurzije, sport, suveniri, važne informacije, turistička organizacija Veliko Gradište...