Click for Belgrade, Serbia Forecast 

 
Turistička Organizacija Srbije, Beograda
ostale turističke organizacije u Srbiji
Turistička organizacija Srbije  
Opšte informacije o Srbiji, turističke informacije, turističke destinacije u Srbiji. Kulturno istorijsko nasleđe, banje i klimatski centri, planine, turizam na Dunavu, posebna interesovanja, prirodne atrakcije, gradovi, sela... Putničke informaicije, pasoši i vize, carinski propisi, drumski, vazdušni i avio saobraćaj.
Turisticka organizacija Beograda
Turistička organizacija Beograda (TOB) je javna služba Skupštine grada Beograda osnovana sa zadatkom da prezentuje, razvija i promoviše turističke vrednosti srpske prestonice. Informacije o Beogradu, mapa grada, vreme u Beogradu, smeštaj, hrana, hoteli, moteli, kampovi, hosteli, restorani, zabava, razgledanje grada, kulturni vodič, izleti i obilasci, beogradski ambijenti i događaji...
Turistička organizacija Niša
"Turistička organizacija Niš" osnovana je 1995. godine kao služba čije su osnovne delatnosti izrada programa razvoja i unapređenja turizma na području Niša i Niške Banje. Pod ovim aktivnostima podrazumeva se organizovanje informativno propagandne delatnosti (izrada prospekata, plana grada, postera, cd prezentacija, razglednica, suvenira i sl.), promocija turističke ponude Niša i Niške Banje na turističkim berzama i sajmovima u zemlji i inostranstvu kao i organizacija informativnih punktova i centara.
Turistička organizacija opštine Kruševac
Turistička organizacija opštine Kruševac ima zadatak da svojim aktivnostima i delovanjem doprinosi poboljšanju efikasnosti informisanja šire javnosti, turističkih poslenika i drugih korisnika informacija koje Organizacija plasira, sve u želji da se turistička ponuda približi potencijalnom gostu, posetiocu ili turisti. Cilj je da se ukaže na osnovne pravce aktuelnih i narednih aktivnosti u oblasti turizma u Kruševcu i Rasinskom okrugu.
Turisticka organizacija "Oplenac" Topola
Turisticka organizacija ‘’Oplenac’’- Topola je Javna sluzba Opstine Topola onovana 2000. godine u cilju valorizacije, ocuvanja i zastite turistickih vrednosti na teritoriji opstine kao turistiicke destinacije. Delatnost Turisticke organizacije ‘’Oplenac’’- Topola je usmerena ka pozicioniranju turistickog proizvoda na domacem i inostranom trzistu i turistickoj valorizaciji komparativnih prednosti Topole, kao sto je njen geostrateski polozaj, istorijski, kulturni i prirodni integritet.
Turistička organizacija opštine Sombor
Turistička ponuda opštine Sombor, kulturna ponuda, muzička ponuda, sportska, ponuda van Sombora, kongresna ponuda, program obilaska Sombora, fotografije Sombora i okoline, vesti i manifestacije... Smeštajni i ugostiteljski objekti, imformacije o Somboru, građevine i trgovi, zanimljivosti, servisne informacije, propagandni materijal turističke organizacije Sombor...
Turistička organizacija opštine Sremski Karlovci
Turistički programi, obilazak kulturno istorijskih znamenitosti Karlovaca, voz Romantika, cene ulaznica i usluga vodiča... Informacije o Karlovcima: istorijat, istorijske znamenitosti grada, manifestacije, muzeji i galerije, vinogradarstvo i vinarstvo, okolina Karlovaca...
Turistička organizacija Vršca
Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad u sebi slikovito odražava i tradiciju i savremenost. Brojna stara zdanja raznovrsnih stilova, crkve i kulturne institucije, čuvaju jednu od najstarijih tradicija među srpskim gradovima.
Turistička organizacija Zlatar
Opština Nova Varoš raspolaže sa izuzetnim prirodnim lepotama: planina Zlatar, jezera - Radoinjsko, Uvačko, Zlatarsko i Potpečko, etno selo Štitkovo, specijalni rezervat prirode – kanjon reke Uvac... Istorijske i kulturne znamenitost: manastir Dubnica, crkve brvnare u Peti, Radijevićima, ostacima islamske kulture – zgrada stare opštine (kajmakamija), džamija...
Turistička organizacija opštine Žagubica
Opstina Žagubica i područje Homolja sa očuvanim prirodnim bogatstvima, koja predstavljaju harmoniju veoma privlačnih ambijentalnih vrednosti kao što su reljefni oblici, očuvane šume, čisti vodotokovi, termalni izvori i vrela, od kojih su mnogi prave prirodne retkosti, kao i više kulturno-istorijskih spomenika, ima sve predispozicije da preraste u turistički centar istocne Srbije. Prirodni motivi, prirodne retkosti i zdrava hrana predstavljaju osnov turističke ponude ovog dela istočne Srbije.
Turističko društvo Grocka
Mi smo turističko društvo koje želi da u svome radu pomogne svojoj opštini da razvije turističku, ugostiteljsku i svaku drugu vrstu ponude koja za osnovu ima zdrav život i dobar provod uz minimum zagađenja životne okoline. Grocka kao jedna od retkih beogradskih opština u koju vredi doći zbog čistog vazduha, nezagađene prirode, dobrog voća i grozđa, ponudiće turistima i niz drugih sadržaja.
Turistička organizacija opštine Aranđelovac
Dobrodošli u Aranđelovac... Nalazi se u samom srcu Šumadije, na nadmorskoj visini većoj od dvesta metara, pod zelenim okriljem Bukulje i u neposrednoj blizini Venčaca. Od Beograda je udaljen oko 80 kilometara, a znatno bliži su mu Topola, Mladenovac, Lazarevac. Ima oko pedeset hiljada stanovnika i vrlo je poznat i zanimljiv turistički, privredni, istorijski, kulturni i sportski centar ovog dela Srbije.