Click for Belgrade, Serbia Forecast 

 
Seoski Turizam, Odmor i uživanje na Selu
boravak u prirodi, kvalitetan smeštaj i domaća kuhinja
Salaš Bošnjak
Predstavljamo Vam našu ponudu u najiskrenijoj želji da svako nađe sebe. Kome je dosta mora, planina, velike gužve, kome je ravnica srcu bliža a ujedno u zelji da prikažemo jedno lepo i tiho mesto gde vreme drugačije prolazi, ali na sebi osebeni nacin. Naš salaš je otvoren da ugosti svakog dobronamernog gosta, koji se nađe na putu u blizini, želi ili ima potrebu samo da prespava ili odmori se par dana, sam sa manjim društvom ili porodicom.
Savršeno mesto - Salaš 84
Otkako je otvoren za posetioce, Salaš 84 neprekidno dobija najviša priznanja, proglašen je za Savršeno mesto na Koridoru 10 u našoj zemlji.Na Salašu 84 sve miriše na tradiciju. Salaš se greje starim kaljevim pećima, krovovi su ručno šiveni trskom, a u pod i zidove ručno je ugrađena cigla koja je pečena po specijalnom kalupu - kao pre dvesta godina. Hrana je jedinstveni doživljaj na salašu, sprema se u originalnim pećima koje su sačuvane kroz istoriju. Recepti su stari i jedinstveni, pa je gastronomsko iskustvo neponovljivo.
Zeleni dvor, Kajtasovo - salaš odmora i uživanja u prirodi
Pokušajte da zamislite mesto na kojem vreme teče drugačije, sporije nego u gradskoj vrevi, nije selo, ali ni običan šator u divljini - zamislite mesto na kojem se može provesti dan, vikend, mesec dana pod uslovima koje čovek odredi sam, kao slobodna, nesputana jedinka. U potpunoj samoći ili u dobrom društvu. Uz rad ili plandujući, gledajući kako barske ptice proleću iznad vrba, koze brste bagremovo lišće kraj strme obale ribonosne mrtvaje Karaša, a visoko na nebu iznad Deliblatske peščare krstari orao.
Seoski turizam
Sajt za promociju seoskog turizma u Srbiji. Najveća vrednost odmora u selima Srbije je nedirnuta priroda, čist vazduh, čista voda, čista hrana i gostoprimstvo naših seljaka. To je taj milje koji ce prijati milionima stanovnika gradova. Boravak u prirodi pruža turistima mogućnost za šetnje, rekreaciju, bavljenje sportom, za organizovane obilaske obližnjih destinacija: pećina, izvora i vodopada, uz mogućnost lova i ribolova, jahanja, planinarenja, branja šumskih plodova i lekovitog bilja i dugih rekreativno-zabavnih aktivnosti u prirodi.
Seoski turizam, putovanja, izleti, smeštaj - Dunav :: Fruska Gora
Seoski turisticki pansion na Dunavu u podnožju Fruške Gore, zakup ili lizing. Lokacija Čerević - Prodaje se kompletan objekat, sa okućnicom i više dvo i tro krevetnih soba, sa dve trpezarije, roštilj i kamin salom. Objekat je potpuno funkcionalno osposobljen i pripremljen za ugošćavanje do 30 gostiju...
Vajati. Odmor na selu
Osetite toplinu seoskog turizma u Kravarici nadomak Guče. Posetite čuveni Dragačevski sabor trubača. Naša usluga podrazumeva ALL inclusive. Šume i livade, puteljci i proplanci, izvori i potočići su ambijent koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. I zimi i leti. Uz vrhunski smeštaj gostima se pružaju uslovi za organizovanje raznovrsnih aktivnosti.
Zeleni zec - Seoski turizam
Eko seoski turizam u Istocnoj Srbiji. Otkrijte lepotu netaknute prirode Stare Planine. "Pansion Zeleni Zec" poseduje ukupno 7 ležajeva (sobu sa francuskim ležajem, dve dvokrevetne i jednu jednokrevetnu sobu) na zasebnom spratu sa zajedničkim kupatilom i čajnom kuhinjom. Kućni ljubimci su dobrodošli. U savremeno opremljenoj kuhinji pripremaćemo za Vas, od svežeg povrća ubranog u našoj bašti, Tradicionalna jela domaće kuhinje, često i u tradicionalnom glinenom posuđu...