Click for Belgrade, Serbia Forecast 

 
Prevoz, Karte, Transport, Saobraćaj...
ponuda i rezervacija avionskih karata

 
Avionske Karte
Turistička agencija sa lokacijom u Kaliforniji nudi avionske karte. Bavimo se prodajom avionskih karata iz Amerike za sve veće gradove bivše Jugoslavije. Karte do sledećih gradova: Los Angeles, Chicago, New York, Boston, Toronto, Seattle, Washington, Phoenix... Kod nas možete da kupite avio karte za letove unutar Amerike, za Australiju i Afriku.
Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Saznajte sve potrebne informacije o aerodromu Nikola Tesla Beograd, redu letenja i transportu do aerodroma. Dolasci i odlasci aviona u realnom vremenu, prtljag, dozvoljene težine, izgubljene stvari, specijalni tereti, sezonski red letenja Aerodroma Beograd, restorani, prodavnice i mesta za odmor na aerodromu.
AMSS - Auto Moto Savez Srbije
AMSS okuplja vlasnike motornih vozila i druge kategorije članova i za njih organizuje tehničku, pravnu, preventivno-bezbednosnu, ekonomsku i druge pomoći, štiti interese članova i obezbeđuje uticaj na saobraćajnu politiku i donošenje propisa od interesa za članove organizacije.
Jat Airways
Rezervacija karata, let letenja, status leta... Sve informacije o svakom letu, čarter letovi, spisak poslovnica u zemlji, predstavništva u inostranstvu, uslovi prevoza... Osnovna delatnost Kompanije je prevoz putnika i robe u redovnom i čarter saobraćaju. Osim osnovne delatnosti Jat Airways se bavi: školovanjem letačkog i ostalog vazduhoplovnog osoblja, najmom slobodnih kapaciteta, pružanjem usluga iz oblasti turizma, poljoprivrednom avijacijom i sl.
Saobraćajno Preduzeće Lasta
"Lasta" je lider u oblasti prevoza putnika u drumskom saobraćaju na srpskom tržištu. Prevozi putnike u svim vidovima autobuskog prevoza: međunarodni prevoz na teritoriji većeg dela Evrope; međurepublički između Republike Srbije i Republike Crne Gore; međjumesni prevoz na teritoriji cele Srbije povezujući sve veće gradske centre ; prigradski prevoz na teritoriji grada Beograda i u delu Srema i Banata ; lokalni prevoz na teritoriji opština i gradsko prigradski prevoz u pojedinim gradovima.
Molprevoz
D.O.O. „Molprevoz” je osnovan 1989. godine, i od tada se vrlo uspešno bavi prevozom putnika i turizmom. Poseduje sopstveni vozni park sa više visokopodnih luksuznim turističkih autobusa, a osim toga raspolaže i sa mini busevima.
Montenegro Airlines
Za 10 godina postojanja, Montenegro Airlines povezao je crnogorske gradove s najvećim evropskim i svjetskim metropolama i preko njih, s cijelim svijetom. Međunarodne destinacije na kojima Montenegro Airlines održava redovni saobraćaj su: Beograd, Cirih, Frankfurt, Rim, Pariz, Ljubljana, Skoplje, Budimpešta, Beč, Moskva i Petrograd.
Zoran Reisen Ribare
Osnovna delatnost firme je prevoz putnika u međunarodnom i domaćem saobraćaju. Saobraćamo na relaciji Vrnjačka Banja-Beč-Vrnjačka Banja, a na toj liniji su realizovani polasci iz Trstenika, Kruševca, Jagodine, Velike Plane, Beograda, i iz mesta koja gravitiraju ovim gradovima. Putnici se prevoze modernim SETRA dvospratnim autobusima sa dosta dodatne opreme koja omogućava ugodno putovanje.
Železnice Srbije
Putnički i robni saobraćaj, međunarodni i unutrašnji saobraćaj, red vožnje, rezervisanje mesta, prodajna mesta i agencije, cene prevoza, povlastice, aktuelnosti... Osnovna delatnost: prevoz putnika i robe, vuča vozova i održavanje vučnih jedinica, vozova i voznih sredstava, održavanje pruga i tehnički nadzor nad njima, nadzor nad drugim pružnim i staničnim objektima i postrojenjima, održavanje i izgradnja uređaja, postrojenja i instalacija i dr.