Click for Belgrade, Serbia Forecast 

 
Turizam - Razno, Putovanja, Destinacije...
 
Gdestinacija - Blog o putovanjima
Ovaj sajt skuplja impresije, savete i doživljaje ljudi sa puta, tako čineći lakšim i uzbudljivijim putovanja onih koji ga posećuju. Ako ga radoznalo čitate, može Vam pružiti i potupno nove ideje u pogledu pravca i kvaliteta vašeg putovanja. Prepustite se postojećim putopisima, komentarišite ih, dopunte ih, tražite još informacija ili nesebično podelite utiske sa Vaših putovanja. I naravno, uživajte!
Klub putnika Srbije
Klub putnika Srbije okuplja putnike i ljubitelje putovanja. Važan deo Kluba čini sajt na Internetu, čiji sadržaj prati aktivnosti kluba. Tu se redovno objavljuju putopisi članova kluba, članci o interesantnim mestima širom sveta, kao i obaveštenja o planiranim i izvedenim akcijama. Sajt predstavlja najveću elektronsku bazu putničkih informacija na srpskom jeziku. Sajt takođe sadrži i putničke informacije i detaljna uputstva o različitim tehnikama putovanja, sistematizovane podatke o vizama i ambasadama, mnoštvo putničkih fotografija i veoma aktivan forum na kome se putnici upoznaju i razmenjuju priče i iskustva.
Destinacije - fotografije destinacija
Velika baza fotografija turističkih lokacija u Evropi: Italija, Francuska, Hrvatska, Slovenija, BiH, Irska, Grčka, Austrija, Island, Egipat, Portugal. Dvorci, utvrđenja, zamkovi, crkve, katedrale, hramovi, gradovi, naselja, palate, hoteli, banje, planine, skijališta, pećine, flora, fauna, izvori, slapovi, reke, jezera, mora, ostrva...
Pavlakis Beach hotel, Grčka letovanje 2007
Mali, porodični hotel na plaži u Kato Stalsu, na Kritu, Grčka. Komforan, porodični hotel koji u potpunosti zadovoljava sve uslove kvalitetnog smeštaja. Devet apartmana, sa izvrsnom lokacijom na severnoj obali Krita (Krete), samo 7 km od Hanije a 20 km od Chania aerodruma. Prodavnice, barovi, taverne i marketi su nadomak ovog hotela.
Istambul's Hotels
Turističke informacije i informacije o hotelima u Istambulu. Osim opisa hotela možete pogledati i mapu sa lokacijama hotela. Dobro dosli u nas izbor najprivlacnijih hotela u centru Istanbula. Na zgodnoj lokaciji, sa mirnom i ugodnom atmosferom, i naravno sa stilom. Nudimo Vam najbolji kvalitet i uslugu.